>

Pachet MICRO

ofertă specială

Am conceput un pachet dedicat celor care doresc un website de prezentare modern și accesibil, la cheie, cu un design one-page concentrat pe prezentarea afacerii și optimizat pentru motoarele de căutare online locale.

Exemplu de website onepage pachetul Micro

Ce conține pachetul?

Toate lucrurile esențiale:

1. Webdesign one-page

Un produs orientat pe prezentarea clientului.

Design modern, responsive, optimizat pentru toate tipurile de dispozitive (desktop, laptop, tabletă, telefon), format dintr-o singură pagină care conține mai multe secțiuni.

Poate fi folosit pentru afișarea informțiilor despre client, a ofertei sale de servicii/produse și a datelor sale de contact. Optmizat pentru motoarele de cautare, conține elemente SEO implicite.

Este forma ideală de prezentare, ca o carte de vizită pentru client, care nu necesită modificări dese.

2. Configurarea completă a website-ului

Nu trebuie să vă bateți capul cu realizarea site-ului, ne vom ocupa noi de asta.

Vom prelucra imaginile și textele dumneavoastra și le vom încadra pe site într-o formă optimizată cu un aspect plăcut.

Dacă nu aveți o siglă, vom folosi una de tip text (care conține numele domeniului sau al afacerii dumneavoastre) în gama de culori pe care o veți alege.

Vom adauga pe site secțiunile dorite de dumneavoastră, datele de contact și galeria de imagini ale produselor sau serviciilor oferite de dumneavoastră.

3. Nume domeniu .ro

Fară un domeniu propriu, nu existați pe internet!

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un nume de domeniu disponibil.

Ne vom ocupa de rezervarea lui pe numele dumneavoastră și de configurarea ulterioară a acestuia.

Domeniul vă aparține și poate fi transferat apoi către alți furnizori de servicii IT, după preferințele dumneavoastră.

4. Website hosting

Vă oferim găzduirea anuală a website-ului pe servere rapide din România.

Folosim data centere din Timișoara și Oradea optimizate pentru piața online din România.

Vă oferim un spațiu de 500MB, arhisuficient pentru website și 5 adrese de email personalizate.

Datele de pe servere sunt securizate și arhivate săptămânal.

5. 24/7 Suport tehnic

Nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice.

Ne trimiteți infomațiile pe email, iar noi de ocupăm de tot!

Vom asigura realizarea website-ului și modificările care mai apar pe parcurs (în limita precizată în pachetul MICRO). Vă vom ajuta dacă este cazul la configurarea adreselor de email pe dispozitivele dumneavoastră.

Ne vom ocupa ca website-ul să fie integrat în căutarile online și pe harțile Google Maps.

6. Optimizare SEO locală

Website-ul va fi găsit ușor de motoarele de căutare locale.

Datele site-ului vor fi integrate în Google Maps și website-ul va fi afișat în primele rezultate ale unei căutări online locale.

Clienții potențiali vor putea sa vă apeleze direct de pe telefonul mobil și vor vedea poziționarea dumneavoastră pe hartă. Pagina afacerii va avea calificative (review-uri) date de cumpăratori și vă veți putea adapta serviciile in funcție de cum este percepută imaginea dumneavoastră online.

Prezența pe harțile Google crește numărul vizitatorilor unui website și reduce cheltuielile cu publicitatea online.

Întrebări frecvente


Răspunsuri la cele mai dese întrebări


Folosim servere rapide din Timișoara și Oradea, optimizate pentru traficul din România.
În prezent nu oferim aceasta opțiune. Totuși veți primi datele de configurare ale server-ului și veți putea instala propriul dumneavoastră cod, în limita spațiului oferit de pachetul de hosting
Vă oferim în cadrul pachetului, documentele mimime care trebuiesc puse pe website, referitoare la GDPR. Dacă aveți un set de documente mai extins, îl putem folosi pe al dumneavoastră.
Vă oferim 5 adrese de email personalizate pentru domeniul ales de dumneavoastră. La cerere, vă putem ajuta și să le instalați pe calculatorul sau telefonul dumneavoastră
Design-ul de tip one-page afișează toată informația într-o singură pagină, exact cum este și pagina pe care o urmăriți acum. În loc ca secțiunile site-ului să fie pe pagini separate, ele vor fi afișate în ordine succesivă pe măsură ce vizitatorul paginii derulează ecranul în jos. Acest tip de design se pretează pentru prezentări rapide, fără conținut dinamic (de tip blog/magazin online) și poate conține o secțiune despre serviciile oferite de dumneavoastră, produsele dumneavoastră (de regulă cele mai deosebite) și informații de contact.
Acest pachet este indicat afacerilor mici, micilor producători agricoli, de bunuri sau prestatori de servicii, care doresc un website la cheie, fără o implicare deosebită din partea lor, interesați să apară rapid în căutarile motoarelor online.
SEO sau seach engine optimization înseamnă mai multe măsuri tehnice și de conținut care se aplică asupra unui website pentru a-l face mai accesibil motoarelor de căutare online.
Afacerile țintite de acest pachet sunt cele locale care doresc în primul rând să apară în căutările potențialilor clienți din zona în care aceștia trăiesc. Optimizarea locală înseamnă afișarea website-ului pe harta Google Maps și în primele rezultate din lista de căutări locală, prin localizare geografică și încadrarea într-una din categoriile indexate local de Google/Bing/Yahoo.
În primul rând website-ul este imaginea dumneavoastră pe internet, disponibilă tot timpul care nu vă solicită introducerea anunțurilor dumneavoastră în liste de vânzări sau oferte de pe alte portaluri online. Veți avea o prezență direct pe Google și direct pe harta de afaceri Google locală, veți putea fi apelat la telefonul de contact direct din lista de căutari Google. Veți avea o adresă de email personalizată și securizată, fără să depindeți de servicii publice generale de tip gmail, yahoo și veți respecta regulamentul GDPR privind securitatea datelor cu caracter personal.
Ne vom ocupa noi de tot ce ține de realizarea website-ului. Tot ce trebuie să faceți este să alegem împreună un nume de domeniu, să ne spuneți ce informații doriți să afișăm pe website, să ne trimiteți imaginile cu produsele/serviciile oferite și să ne spuneți datele dumneavoastră de contact.
În urma comenzii dumneavoastră, vom emite o factură pe care o veți putea plati prin bancă (iar în curand și direct online printr-un card de credit). Veți primi datele de utilizare pentru domeniul ales de dumneavoastră și ne veți putea trimite pe email informațiile pentru website. De regulă acesta va fi finalizat in 72 de ore de la primirea acestor informații. Concomitent vă vom introduce datele și în motoarele de căutare online, pe Google Maps și Google my business. Anual vă vom emite o factură cu 2 saptmăni înaintea termenului de expirare pentru domeniul ales.
Nu există nici o cheltuială în plus. În acest preț intră achiziția unui domeniu .ro pentru un an de zile, găzduirea lui pe perioada respectivă (spațiu de 500Mb, trafic nelimitat, 5 adrese de email incluse), configurarea informațiilor dumneavoastră într-un design one-page și introducerea datelor dumneavoastră în motoarele de căutare online. Prețul este mic pentru că ne adresăm afacerilor mici, care nu își permit cheltuieli mari, care nu au nevoie de un website complex și care nu necesită modificări multe la informațiile online.
Vom înregistra domeniul pe numele dumneavoastră sau al firmei dumneavoastre. Dacă doriți îl veți putea transfera oriunde fără alte cheltuieli suplimentare.
Vă oferim modificări la website, gratuit, în limita a unei ore de lucru pentru fiecare website/lunar. Aceasta înseamnă de regulă editarea unor informații de pe site, adăugarea unor imagini și texte care nu implică modificări majore ale aspectului sau structurii website-ului.
În cazul în care, ulterior doriți ca site-ul să fie mai complex, de pildă să fie structurat pe mai multe pagini, să aibe un conținut dinamic (de tip blog) pe care să îl administrați dumneavoastră sau să devină un magazin online, vă putem oferi sprijin în urma analizei dorințelor dumneavoastre.

Aveți alte întrebări? Nu ezitați să ne contactați!

Sunteți interesat?

Pachetul MICRO are un cost anual de doar 650 350 lei. Este o soluție convenabilă pentru a avea rapid o prezență online și pentru a apărea în căutările online.

dați-ne un telefon

+40 748 309 925

sau scrieți-ne un e-mail

office@produseonline.com