Produse Online

Web development | web design
Aplicatii mobile
Marketing & publicitate

Contact Produse online - aplicatii mobile si web designoffice@produseonline.com

Produse Online

Web development | web design
Aplicatii mobile
Marketing & publicitate

"Imagination is the beginning of creation. You imagine what you desire, you will what you imagine, and at last, you create what you will."

George Bernard Shaw

Articole

Lansarea Youtube Music Key

Google a lansat in sfarsit serviciul Youtube Music Key dedicat celor care asculta muzica pe Youtube dar s-au saturat de reclame. Spre deosebire de serviciul Youtube, noua aplicatie nu este gratuita, dar totusi pachetul de functii ofert este foarte at

Noul algoritm de cautare de la Google: primele rezultate

In 21 aprilie 2015, Google (care controleaza aproximativ 75% din piata de cautari online) a operat una din cele mai importante modificari asupra algoritmilor de cautare in Internet.

Idei pentru campanii publicitare personalizate

Universul aplicatiilor mobile este o lume mereu noua, in continua miscare si schimbare. Asa cum spune si numele, cel mai important atu al ei este mobilitatea. Se refera la interactiunea cu utilizatorii si cu modul lor de a-si petrece timpul.

Cele mai frecvente intrebari despre costuri in motorul de cautare Google

Website-ul de analiza online Flixcr.com a facut o analiza pentru cele mai cautate costuri de produse pe Google pentru anul 2015, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Website-uri responsive

In 2010, Ethan Marcotte a propus un model de website fluid, adaptabil oricaror dimensiuni si rezolutii, cu imagini optimizate si formatarea optima a textului.

Traduceri in timp real de la Skype

Compania Skype controlata de Microsoft a anuntat ca noua versiune a aplicatiei de comunicatii va oferi ...

Instagram adauga 5 filtre noi

Ultima imbunatatire semnificativa a aplicatiei Instragram de prelucrare si editare a imaginilor pe dispozitivele mobile ...

Mint - managementul finantelor personale

Aplicatia Mint de management pentru finantele personale a venit cu un update care aduce cateva imbunatatiri in modul de functionare

Update Google Voice

Google a introdus o versiune noua pentru aplicatia sa de conversie a textului in voce in urma cu cateva zile

Google Play Store - Carduri cadou pentru 6 noi tari

Cardurile cadou de la Google Play Store se pot folosi de acum in 6 tari noi: Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Norvegia si Suedia

Google a lansat noile reclame pentru Android

Google a atacat piata de publicitate din Statele Unite cu noua serie de reclame la dispozitivele care ruleaza sistemul Android si a ales pentru aceasta sa foloseasca personaje animate adunate sub lozinca "be together. not the same".

Morning kit - alarme si informatii

Morning Kit este o aplicatie de alarma inteligenta care incearca sa afiseze toate informatiile importante la inceput de zi. Astfel odata trezit poti vedea programul zilnic, vremea, stirile zilei sau orice alt gen de informatii care te intereseaza.